Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αποδοχή

ΕΝΥΔΡΕΙΑ

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ biOrb

Η σειρά ενυδρείων biOrb αποτελεί ιδανική πρόταση για όσους θέλουν ένα πλήρες σετ ενυδρείου. Αν ξεκινάτε τώρα το υπέροχο αυτό χόμπι ή αν θέλετε ένα δεύτερο μικρό ενυδρείο , τότε τα ενυδρεία biOrb είναι η κατάλληλη λύση για σας !

Τα ενυδρεία biOrb δεν είναι απλές "γυάλες" για ψάρια...

Κάθε ένα απο τα ενυδρεία αυτά (Classic ,Flow,Life,Tube) είναι μια ολοκληρωμένη λύση έτσι ώστε να δημιουργήσετε το κατάλληλο φυσικό περιβάλλον για το ψάρι ή τα ψάρια σας. Είναι ιδανικά για μικρά ψάρια, όπως για παράδειγμα οι μονομάχοι και αναλόγως του μοντέλου, είναι κατάλληλα και για θαλασσινό νερό.

Στο σετ του ενυδρείου περιέχονται: Η αντλία αέρα, ο μετασχηματιστής, το φίλτρο, το μέσο οξυγόνωσης, κεραμικό υλικό για τη βιολογική φίλτρανση του νερού, φωτισμός led και η γυάλα !

O κύκλος φίλτρανσης του biOrb

Το biOrb έχει το φίλτρο στον πυθμένα όπου συγκεντρώνονται τα στερεά απόβλητα , δηλαδή το φίλτρο βρίσκεται εκεί που είναι αναγκαίο.

  1. Το σύστημα κυκλοφορίας αέρα διασφαλίζει επαρκή ροή και συνεχώς μεταβαλλόμενη επιφάνεια νερού, διατηρώντας την αναγκαία ποσότητα οξυγόνου.
  2. Η κυκλική ροή του νερού συγκεντρώνει τα απόβλητα των ψαριών καθώς καθιζάνουν.
  3. Τα απόβλητα περνούν από το κεραμικό μέσο φυσικής βιολογικής φίλτρανσης που απορροφά τοξικές ουσίες. Το οξυγονωμένο νερό βοηθά τα βακτήρια.
  4. Τα εναπομείναντα απόβλητα συλλέγονται από το σφουγγάρι. Ακολούθως, το νερό περνά μέσα από σωματίδια ρητίνης και φυσικούς σταθεροποιητές για την απομάκρυνση τοξικών ουσιών και τη διατήρηση σταθερού pH.
  5. Το καθαρό νερό οξυγονώνεται καθώς περνάει από το σωλήνα για να επαναληφθεί η διαδικασία.

ΦΙΛΤΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΦΙΛΤΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ