Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αποδοχή

Συστήματα Αντίστροφης Όσμωσης

Η αντίστροφη όσµωση, θεωρείται ως η καλύτερη δυνατή μέθοδος φιλτραρίσματος νερού από την βιομηχανία τεχνολογίας καθαρισμού νερού.

Η τεχνολογία της αντίστροφης όσµωσης (RO – Reverse Osmosis) αναπτύχθηκε στα τέλη του 1950, ως µέθοδος αφαλάτωσης θαλασσινού νερού και µετατροπής του σε πόσιµο.

Χρησιµοποιήθηκε επίσης για το πότισµα των φυτών, καθώς και από πολλές βιοµηχανίες που απαιτούν εξαιρετικά καθαρό νερό.

Στις ημέρες μας αυτή η εξελιγµένη τεχνολογία είναι πλέον διαθέσιµη στα σπίτια και στα γραφεία για παραγωγή πόσιµου νερού µε πολύ µικρό κόστος.

Πλεονεκτήματα:

Το νερό απο ώσμωση βελτιώνει την ποιότητα του πόσιμου νερού, μειώνοντας την περιεκτικότητα σε αλάτι και στοιχεία υπεύθυνα για την άσχημη γεύση του νερού.

Εμπλουτίζει το μαγείρεμα, διατηρώντας το άρωμα και τα συστατικά αναλλοίωτα.

Τα ροφήματα διατηρούν την γεύση και το άρωμα τους.

Είναι κατάλληλο για πότισμα, σίδερα ατμού και άλλες οικιακές εφαρμογές στις οποίες είναι σημαντική η ποιότητα και η καθαρότητα του νερού.

Ο εξοπλισμός είναι αξιόπιστος, εύκολος στην εγκατάσταση και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.

Συντήρηση

Ο εξοπλισμός ώσμωσης απαιτεί κατάλληλη συντήρηση :

Το πόσιμο νερό θεωρείται τροφή και γι αυτό τον λόγο ο εξοπλισμός είναι σχεδιασμένος να βελτιώνει την ποιότητα με την προυπόθεση της απαιτούμενης συντήρησης.

Ο εξοπλισμός πρέπει να καθαρίζεται σε τακτική βάση και τα ανταλλακτικά των φίλτρων να αντικαθίστανται. Αν δεν συμβεί αυτό, ενδέχεται το νερό να είναι ακατάλληλο για χρήση.427,80 
Οικιακή συσκευή αντίστροφης όσμωσης 5 σταδίων, R.O. με αντλία. Ικανότητα καθαρισμού έως 200 lt / ημέρα. Περιλαμβάνει : Ένα Φίλτρο ΡΡ για...
+

297,60 
Οικιακή συσκευή αντίστροφης όσμωσης 5 σταδίων, R.O. χωρίς αντλία. Ικανότητα καθαρισμού έως 200 lt / ημέρα. Περιλαμβάνει : Ένα Φίλτρο ΡΡ για...
+

ΦΙΛΤΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΦΙΛΤΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ