Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αποδοχή

Τρόποι Πληρωμής


Αντικαταβολή

Έαν θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή. Σε αυτή την περίπτωση, το αντίτιμο του ποσού που εμφανίζεται στο συνοδευτικό αποστολής της Γενικής Ταχυδρομικής, το οποίο περιλαμβάνει την αξία των παραγγελθέντων προϊόντων συν το κόστος αποστολής, θα πρέπει να καταβληθεί σε μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier.

Η αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 100€ είναι ΔΩΡΕΑΝ. Οι παραγγελίες μικρότερες των 100€, επιβαρύνονται με έξοδα αντικαταβολής 2€. Ο υπολογισμός πραγματοποιείται αυτόματα στο Ταμείο κατά την αποστολή της παραγγελίας σας.


Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Το e-poliseis.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa και MasterCard. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται μέσω συστήματος online ασφάλειας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη VeriSign, Inc.), το οποίο εγγυάται απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Προς αποφυγή προβλημάτων, καλό θα ήταν η παραλαβή και η πληρωμή να γίνουν από το ίδιο άτομο που καταχώρησε την παραγγελία. Το ποσό χρέωσης, το οποίο περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής και την αξία των παραγγελθέντων προϊόντων, θα πρέπει να είναι διαθέσιμο και θα κρατείται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Για να πραγματοποιήσετε την αγορά σας μέσω της Ιστοσελίδας θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε σε αυτήν. Στη φόρμα παραγγελίας που θα βρείτε, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή των αληθών στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας και θα πρέπει να είστε δικαιούχος της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για την εκάστοτε συναλλαγή.


Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στο παρακάτω Τραπεζικό Λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
CIBED GROUP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
5066-083402-864 / IBAN: GR3801720660005066083402864Απόδειξη Λιανικής

Η απόδειξη λιανικής πώλησης θα σας αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας προ της παράδοσης του παραγγελθέντος προϊόντος. Εάν επιθυμείτε να ελέγξετε το λογαριασμό σας ως Μέλους στο μεταξύ παρακαλούμε επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα και ελέγξτε τις ενότητες "Ο λογαριασμός μου" και "Οι παραγγελίες μου". Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ασφάλεια των Συναλλαγών σας δείτε τους Όρους Χρήσης.


Τιμές Πωλούμενων Προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται σε κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.